NOSALTRES

Des de 1995, en DRAGONET COMUNICACIONS et donem l’oportunitat d’accedir a internet en diferents regions de la província d’Alacant. Proporcionem un complet servici de fibra òptica a Altea així com cable telefònic o Wifi/Wimax aeri en diferents regions alacantines. Un complet servici d’Internet a la Vila Joiosa i altres regions com Calp, totes les poblacions de costa (Benidorm, L´Alfàs del Pi, Albir, Altea, etc.) i les seues poblacions de l’interior (Polop de la Marina, Benifato, Guadalest, La Nucia, Callosa d´Ensarrià, etc.).

En definitiva, en DRAGONET COMUNICACIONS proveïm de servicis de connectivitat de telecomunicacions a la zona de la Marina Baixa d’Alacant, a més de servicis d’Hosting i Housing a tot el país. A hores d’ara, ens hem convertit en la teua millor opció com a proveïdor d’internet a Alfàs del Pi, oferint també la major cobertura de telefonia mòbil, telefonia fixa i televisió digital.

Oferim un servici totalment independent, perquè comptem amb infraestructures pròpies en tota la nostra àrea de cobertura (xarxa pròpia i independent de Fibra, Wifi i ADSL, en constant expansió a cada vegada més localitats. I és que proporcionem en DRAGONET COMUNICACIONS un servici d’Internet en la Marina Alta, fibra òptica a Benidorm i altres regions de la costa alacantina. Es tracta d’un servici de gran velocitat i qualitat, i al millor preu del mercat!.

El nostre objectiu és facilitar la comunicació entre les persones, adaptant-nos sempre a cada necessitat i oferint una atenció pròxima i totalment personalitzada. DRAGONET COMUNICACIONS ho formem un equip de professionals jóvens, però amb gran trajectòria al comptar amb anys d’experiència en el sector. A més, som conscients dels continus i molt ràpids avanços que es donen lloc en esta àrea de les telecomunicacions. Per això, sempre ens trobem en constant evolució, desenrotllament i investigació. Volem estar a l’última i oferir-te el millor servici d’internet a Alfàs del Pi i moltes altres regions de la província a què altres companyies no arriben!.

Treballem per a transmetre als clients a través de tots els nostres productes i servicis les mateixes qualitats i valors que regixen DRAGONET COMUNICACIONS des-de la seua fundació en 1995, és a dir, joventut, dinamisme i continu creixement. Gràcies a tot això, ja som més de 2.500 llars i empreses connectats a internet a Calp, Benidorm, L´Alfàs del Pi, Albir, Altea, Polop de la Marina, Benifato, Guadalest, La Nucia i Callosa d´En Sarrià a través de la nostra fibra òptica, enllaços WIFI/Wimax, ADSL, o 4G.